top of page

Ny Kurs! - Vidareutbildning i HACCP

 

Livsmedelshygien, HACCP

och GMP – Good Manufacturing Practice

19 oktober | Malmö

 

Kursen som tar HACCP till en högre nivå!

 

Kursinnehåll

  • HACCP och kopplingen till GMP – Good Manufacturing Practice

  • Lokaler – Utformning och zonindelning

  • Ventilation av produktionslokaler – Hur man ventilerar och vilken renhet

  • Rengöring och desinfektion – Kopplingen till hygienisk design

  • Personalens roll – Ansvar och hygien

 

 

Syfte

Kursens syfte är att ta HACCP-arbetet till en ny dimension, genom att inkorporera GMP – Good Manufacturing Practice.


För att HACCP ska fungera fullt ut krävs att vissa grundförutsättningar ska vara uppfyllda. Denna kurs tar upp två av dessa, som visat sig vara lite mer komplicerade, nämligen ”Lokalutformning – Zonindelning” samt ”Ventilation”.


Många HACCP-planer är väl genomarbetade, men saknar en djupare insikt då det gäller hantering av personal och rengöring. Denna kurs tar upp dessa svårigheter och ger vägledning för hur man kan arbeta med instruktioner och rutiner, speciellt under kursdelarna ”Personalens inverkan” samt kontroll av ”Rengöring och desinfektion”

 

Målgrupp

Operatörer, arbetsledare, avdelningsledare, QC, laboratoriepersonal, utbildare, inköpare etc. samt alla som på ett eller annat sätt arbetar med bearbetning och förpackning av livsmedelsprodukter.

 

Kursavgift

SEK 6 550:- per kurs och deltagare (ex moms) inkluderande kursmaterial, kursintyg, lunch samt kaffe

 

Boka-Tidigt-Rabatt!

- Anmäl er före den 19 september och få SEK 1 000:- i rabatt per deltagaravgift

 

Kursledare

Matts Ramstorp, BioTekPro AB - Läs mer om Matts här

 

Anmälan/Frågor

+46 (0)40 - 13 82 50

+46 (0)708 - 13 05 65

matts@biotekpro.se

 

Tillbaka till Kurslistan

 

Kontakta oss! 

matts@biotekpro.se

BioTekPro AB 

Norrbäcksgatan 19

SE 216 24 Malmö

Org.nr. 556426-4777

Godkänd för F-skatt

Säte: Malmö

FOLLOW US:

  • Twitter Clean

© BioTekPro AB.

bottom of page