
Ny Kurs! - Vidareutbildning i HACCP
Livsmedelshygien, HACCP
och GMP – Good Manufacturing Practice
19 oktober | Malmö
Kursen som tar HACCP till en högre nivå!
Kursinnehåll
-
HACCP och kopplingen till GMP – Good Manufacturing Practice
-
Lokaler – Utformning och zonindelning
-
Ventilation av produktionslokaler – Hur man ventilerar och vilken renhet
-
Rengöring och desinfektion – Kopplingen till hygienisk design
-
Personalens roll – Ansvar och hygien
Syfte
Kursens syfte är att ta HACCP-arbetet till en ny dimension, genom att inkorporera GMP – Good Manufacturing Practice.
För att HACCP ska fungera fullt ut krävs att vissa grundförutsättningar ska vara uppfyllda. Denna kurs tar upp två av dessa, som visat sig vara lite mer komplicerade, nämligen ”Lokalutformning – Zonindelning” samt ”Ventilation”.
Många HACCP-planer är väl genomarbetade, men saknar en djupare insikt då det gäller hantering av personal och rengöring. Denna kurs tar upp dessa svårigheter och ger vägledning för hur man kan arbeta med instruktioner och rutiner, speciellt under kursdelarna ”Personalens inverkan” samt kontroll av ”Rengöring och desinfektion”
Målgrupp
Operatörer, arbetsledare, avdelningsledare, QC, laboratoriepersonal, utbildare, inköpare etc. samt alla som på ett eller annat sätt arbetar med bearbetning och förpackning av livsmedelsprodukter.
Kursavgift
SEK 6 550:- per kurs och deltagare (ex moms) inkluderande kursmaterial, kursintyg, lunch samt kaffe
Boka-Tidigt-Rabatt!
- Anmäl er före den 19 september och få SEK 1 000:- i rabatt per deltagaravgift
Kursledare
Matts Ramstorp, BioTekPro AB - Läs mer om Matts här
Anmälan/Frågor
+46 (0)40 - 13 82 50
+46 (0)708 - 13 05 65